İlk önce güzelce yıkanmış kerevizleri soyun. Daha sonra kabuklarından arındırdığınız kerevizleri yuvarlak olarak dilimleyin. Bir tencereye su ve limon suyunu koyup kaynatın. Dilimlediğiniz kerevizleri kaynayan suya atıp 8 dakika kadar haşlayın. Kerevizleri kaynayan sudan çıkartıp süzün ve kurulayın. Yumurtayı bir kâsede çırpıcı yardımıyla çırpın. Galeta unu, tuz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini bir kâsede iyice çırpın. Bir kızartma tenceresine sıvı yağı koyup, kızdırın. Kereviz dilimlerini önce yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın.
Bir servis tabağının içine kâğıt havlu koyun ve kızarttığınız kerevizleri havlunun üstüne koyarak fazla yağını alın. Hardal, mayonez, yoğurt, kapari ve tuzu karıştırıp
kereviz kızartması ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.