{ "title": "Kalamar Kızartma", "image": "https://www.kizartma.gen.tr/images/kalamar-kizartma.jpg", "date": "19.01.2024 23:06:25", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Kalamar kızartma, kalamarın en lezzetli tüketildiği pişirilme şeklidir. Kalamar direkt olarak kızartılmamalıdır. Çünkü kızardıktan sonra sert olur. Lezzetine varmak, istediğiniz gibi dışı çıtır, içi yumuşacık bir kalamar yemek isterseniz, mutlaka kızartmadan önce kalamarın marine edilmesi gerekir. Kalamar kızartma biraz özen ister. Hem kızartmadan önce sosunu hazırlayacaksınız hem de sunum aşamasında özel soslarla birlikte ikram etmelisiniz. Sizlere lezzetli kalamar nasıl kızartılır, nasıl servise hazır hale getirilir konusunda yardımcı olmak istedik. Bunun için güzel bir tarif hazırladık. Hep birlikte mutfağa girelim, kalamarı kızartmaya hazırlayalım. Hepinize kolay gelsin.