{ "title": "Galeta Unlu Tavuk Kızartma", "image": "https://www.kizartma.gen.tr/images/Galeta-Unlu-Tavuk-Kizartma-38.jpg", "date": "19.01.2024 02:44:57", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Galeta unlu tavuk kızartma, tavuğun belki en zevkli hazırlanan tariflerinden biridir. Özellikle tavuk göğüs etini sevmeyenlere bu tarifi önerebiliriz. Tavuk göğüs etinin en lezzetli hali çoğu kişiye göre galeta unlu tavuk kızartma tarifidir. İster sıcak, isterseniz soğuk olarak tüketebilirsiniz. Soğuk tercih ederseniz, sandviç gibi yapabilirsiniz. Mayonez ve marulla birlikte harika olur. Çalışan hanımlar içimde pratik bir tariftir. Akşam yemeğine yanında patates kızartması ya da pilav yaparak servis edebilirsiniz. Tarifte tavuk göğüs eti kullanıyoruz. İster kemiksiz tavuk göğüs eti alın, isterseniz ben kemiğini çıkarabilirim derseniz bütün göğüs alabilirsiniz. Tercih size kalmış. Hazırsak hemen yemeğimizi yapmaya başlayalım. Hepinize kolay gelsin.